Imię i nazwisko: Michał Szczepański
Nazwa Restauracji: Herbarium Hotel
Stanowisko:  Head Chef
Województwo:  
Kujawsko-pomorskie,

 

Michał Szczepański, kucharz młodego pokolenia, zakochany w polskim produkcie. W swojej pracy poszukuje tylko najlepszych produktów od regionalnych dostawców. Zakochany w przyrodzie każdą wolną chwilę spędza na obcowaniu z naturą. Swoje doświadczenie zbierał w poznańskich restauracjach między innymi w wielokrotnie nagradzanej restauracji Hugo. Uczestnik największego konkursu kulinarnego Wine &Food Noble Night.Kucharz podczas wielu kolacji organizowanych przez magazyn Food & Friends. Miał zaszczyt gotować dla premiera Wielkiej Brytanii oraz wielu uznanych osób z świata polityki oraz sportu W gotowaniu kieruję się sercem i przepisami z dawnych lat, pokazując zapomniane już składniki oraz metody ich przygotowania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *