Imię i nazwisko: Łukasz Dudziński
Nazwa Restauracji: Grape, Wrocław
Stanowisko:  Head Chef
Województwo:  
Dolnośląskie,

Szef Kuchni z wieloletnim doświadczeniem, prowadził wiele znanych i docenianych restauracji w Polsce i za granicą m.in. : warszawską, wielokrotnie nagradzaną, restaurację Jezioro Łabędzie czy choćby kuchnię w jednym z najsłynniejszych, historycznych i luksusowych hoteli na świecie The Savoy w Wielkiej Brytanii. Obecnie Prowadzi prowadzi pięciogwiazdkowy Grape Hotel & Restaurant we Wrocławiu.
Jego kuchnia to przede wszystkim najwyższa jakość używanych produktów, dbałość o detale i niecodzienna prezentacja serwowanych dań. Autorskie menu, które zmienia się co dwa miesiące, przygotowywane jest z selektywnie wybranych składników, pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych i opiera się wyłącznie na sezonowych produktach. Wykorzystuje najnowsze techniki gotowania, tworzy menu, które zaskakuje i wywołuje podziw. Uwielbia bawić się smakami i zaskakiwać gości.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *