Imię i nazwisko: Rafał Koziorzemski
Nazwa Restauracji: Biały Królik, Gdynia
Stanowisko:  Sous Chef
Województwo:  
Pomorskie,

Rafał urodził się 26.09.1988 roku, w Polsce w miejscowości Nowe Miasto Lubawskie. Kucharz z zasadami i charakterem, wielką determinacją i poświęceniem. Laureat światowego konkursu The Best Chef  Rasing Star Awadrs. Jego kulinarna przygoda rozpoczęła się, kiedy miał zaledwie 17 lat, pracował w restauracjach i hotelach w kraju i zagranicą, również gotuje na indywidualnych  kolacjach dla artystów malarzy. Specjalizuje się w kuchni lokalnej, uwielbia nietuzinkowe, zaskakujące, kontrowersyjne połączenia smakowe i pracę z owocami morza. Rafał to utalentowany kucharz, jego upór, poświęcenie, pasja zdecydowanie dążą do ciągłej doskonałości w jego kuchni, która przekłada się na jego dania! Jest zwolennikiem kuchni tradycyjnej  z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania. Obecnie pracuje jako zastępca szefa kuchni w Gdyńskiej restauracji Biały Królik.

www.facebbok.com/smakmiasta

https://www.youtube.com/channel/UCEBFVfniTHqHBVR_AbT1uHQ

http://www.all4chefs.com/chef-gallery/rafal-koziorzemski/

https://art-food.ch/

https://www.thebestchefawards.com/rising-star-2017

https://www.instagram.com/rafalchef__smakmiasta/