Kumpiak Podlaski to flagowy produkt marki Ancypo. Zarejestrowany jako produkt tradycyjny, przygotowywany jest zgodnie z oryginalną recepturą. Dojrzewa minimum 12 miesięcy, jednak posiadamy w ofercie także egzemplarze wieloletnie. Zdobył wszystkie najważniejsze nagrody przyznawane produktom tradycyjnym w Polsce, w tym Podlaską Markę Roku oraz Perłę z targów Polagra Food.

Produkujemy jednak także inne wyroby mięsne, kładąc szczególny nacisk na mięsa wędzone, kiełbasy i pasztety, które przygotowujemy bez użycia sztucznych barwników i konserwantów z najwyższej jakości surowców.

KONTAKT:

 

Nazwa firmy: Ancypo

Adres: ul.Plac żelaznej Bramy nr.1/
         Warszawa
Województwo: Mazowieckie 

Rodzaj produktu: Mięso, Przetwory, Inne
Wyróżnienia: Gault&Millau, Ministerstwo Rolnictwa, Inne

Email: lukasz@ancypo.pl
Strona: http://www.ancypo.pl
Telefon: 535333905