Już 23 czerwca 2018 roku, we Wrocławskiej restauracji Grape, odbędzie się pierwsza kolacja Polish Chef.

Gościem honorowym który zaszczyci nas Swoją obecnością będzie Daniel Watkins.

Cała kolacja ma na celu promocję polskiego produktu regionalnego, pokazanie świeżości oraz sezonowości na talerzach oraz uświadomienie że polska ma swoją kulturę kulinarną, która jakością oraz smakiem w żadnym stopniu nie ustępują homarom, trufli oraz krewetkom. Cały koncept toczy się przy wykorzystaniu tylko i wyłącznie produktów rosnących na polskiej ziemi. Ideologią kolacji Polish Chef jest również jednoczenie kucharskiej braci, oraz kształcenie młodego pokolenia, która to właśnie tworzy nową definicję kuchni polskiej. Używając banalnych, znanych wszystkim produktów, wykorzystując  nowoczesne techniki, pokazując oczywisty produkt w nieoczywistym wydaniu, przygotujemy dla naszych gości 10 setową kolację degustacyjną.
Polscy szefowie biorący udział w wydarzeniu to:

 

Łukasz Dudziński
Patryk Stafin
Dariusz Antończyk
Damian Wajda
Mateusz Czekierda
Kamil Kędzierski
Adam Marcinkowski

 

 

Start kolacji o godzinie 19:00.

Więcej szczegółów już wkrótce.

 

Rezerwacji prosimy dokonywać pod adresem:  info@polishchef.pl