Imię i nazwisko: [acf field="sz1"] Nazwa Restauracji: [acf field="sz2"] Stanowisko:  [acf field="sz4"] Województwo:  [acf field="sz3"]

Imie: Patryk Stafin
Wiek: 31
Gdzie: Meille – Kopenhaga
Czas w kuchni : 14 lat
Kariera: od poczatku w angli, pierwsza praca w malym PUBie pod Londynem, nastepnie hotel Radisson, po czym The Grove, jedno z miejsc w mojej karierze gdzie zdobylem najwiecej doswiadczenia i wieczy. Nastepny krok: Dubaj, Madinat Jumeirah. Powrot do UK do Londynu, rok w hotelu “Mint”, przeprowadzka pod Londyn i zaczecie podrozy w The Anchor (Daniel Watkins) miejsce ktore pomoglo mi w nabraniu pewnosci siebie oraz pokazalo ze kreatywnosc nie ma granic, nie ma upadkow a tylko lekcje. Oposcilem The Anchor i pracowalem rok w malej restauracji o nazwie Brasserie Lower Street jako szef kuchni. Kolejnym krokiem byla Kopenhaga i restauracja 108 , nabrania wiedzy o chlebie i pieczeniu, fermentacji, i innych prezerwacjach, pozniej przejscie do hotelu Skt. Petri. A teraz jako nowy szef kuchni w restauracji Meille